Wellnet verkkosivuston käyttöehdot

Johdanto

Nämä verkkosivun käyttöehdot on luotu verkkosivustoa, Wellnetiä varten. Kyseistä verkkosivustoa voi käyttää osoitteessa wellnet.fi.

Näitä ehtoja sovelletaan tämän verkkosivuston käyttöön. Käyttämällä tätä verkkosivustoa olet sitoutunut hyväksymään kaikki ehdot, jotka on kirjoitettu tähän asiakirjaan. Et voi käyttää tätä verkkosivustoa, jos et hyväksy tässä asiakirjassa mainittuja verkkosivuston käyttöehtoja.

Immateriaalioikeudet

Näiden käyttöehtojen nimissä, Wellnet ja / tai sen lisenssinantajat omistavat kaikken tämän verkkosivuston sisältämän materiaalin.

Sinulle myönnetään rajoitettu lisenssi vain verkkosivustolla olevan materiaalin katselemiseen.

Rajoitukset

Kaikki alla mainittu toiminta on ehdottomasti kielletty:

  • Minkä tahansa verkkosivuston materiaalin julkaiseminen muissa tiedotusvälineissä;
  • minkä tahansa verkkosivuston materiaalin myynti, lisensointi ja / tai muuten kaupallistaminen;
  • minkä tahansa verkkosivuston materiaalin julkinen esittäminen ja / tai näyttäminen;
  • tämän verkkosivuston käyttäminen millään tavalla, joka vahingoittaa tai saattaa vahingoittaa tätä verkkosivustoa;
  • tämän verkkosivuston käyttäminen millään tavalla, joka vaikuttaa käyttäjien pääsyyn tälle verkkosivustolle;
  • tämän verkkosivuston käyttö sovellettavien lakien ja määräysten vastaisesti tai millään tavalla joka voi vahingoittaa verkkosivustoa tai henkilöä;
  • harjoittamalla minkäänlaista tietojen keruuta tai muuta vastaavaa toimintaa, joka liittyy tähän verkkosivustoon;
  • käyttää tätä verkkosivustoa mainonnan tai markkinoinnin harjoittamiseen.

Tietyille tämän verkkosivuston alueille sinulla ei ole pääsyä ja Wellnet voi edelleen rajoittaa käyttäjän pääsyä mihin tahansa tämän verkkosivuston alueisiin milloin tahansa. Kaikki tämän verkkosivuston käyttäjätunnukset ja salasanat ovat luottamuksellisia, ja sinun on myös säilytettävä niiden luottamuksellisuus.

Sinun sisältösi

Tämän sivuston käyttöehdoissa "sinun sisältösi" tarkoittaa mitä tahansa ääni-, video-, teksti-, kuva- tai muuta materiaalia, jonka valitset näyttää tällä verkkosivustolla. Sinun sisältösi voi tarkoittaa esimerkiksi mahdollista profiilikuvaa, mahdollisesti kirjoittamiasi kommentteja ja käyttäjänimeäsi. yms. Sinun sisältösi on oltava sinun omaa, eikä se saa loukata minkään kolmannen osapuolen oikeuksia. Wellnet pidättää oikeuden poistaa kaiken sisällön tällä sivustolla milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Yksityisyytesi

Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme.

Ei takuita tai takeita

Wellnet ei ole vastuussa minkäänlaisista takuista tai takeista liittyen tämän verkkosivuston sisältämiin materiaaleihin. Mitään tämän verkkosivuston sisältöä ei tule tulkita sinulle osoitetuksi neuvoksi.

Vastuun rajoitus

Wellnet, mukaan lukien sen virkamiehet, johtajat ja työntekijät, eivät ole vastuussa mistään epäsuorista,välillisistä tai erityisistä vastuista, jotka johtuvat tai muuten liittyvät tämän sivuston käyttöön.

Korvaukset

Vakuutat täten täysimääräisesti Wellnetin kaikista vastuista, kustannuksista, vaatimuksista, kanteen syistä, vahingoista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat jollain tavalla näiden ehtojen rikkomisesta.

Ositettavuus

Jos jokin näiden ehtojen määräys todetaan pätemättömäksi minkä tahansa sovellettavan lain nojalla, sellaiset määräykset poistetaan vaikuttamatta niiden jäljellä oleviin säännöksiin.

Ehtojen muuttaminen

Wellnetillä on oikeus muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa katsomallaan tavalla. Muutoksista informoidaan rekisteröityneitä käyttäjiä sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka käyttäjä on ilmoittanut tiedoissaan.

Toimeksianto

Wellnet saa luovuttaa ja siirtää näiden ehtojen mukaiset oikeutensa ja / tai velvollisuutensa ilman erillistä ilmoitusta. Sinulla ei ole kuitenkaan oikeutta luovuttaa tai siirtää mitään näiden ehtojen mukaisista oikeuksista ja / tai velvollisuuksista.

Sopimus

Nämä ehdot muodostavat koko Esport Wellnetin ja sinun välisen sopimuksen tämän verkkosivuston käytöstä ja korvaavat kaikki aiemmat sopimukset.

Sovellettava laki ja toimivalta

Näitä ehtoja säännellään ja tulkitaan Finland valtion lakien mukaisesti.

Maksuehdot

Kurssit

Wellnet tarjoaa laajan valikoiman kursseja. Osa kursseista sisältyy Wellnet-jäsenyyksiin mutta suurin osa on ostettavissa erillisinä tuotteina. Erillisinä tuotteina myytävistä kursseista löydät kaiken tarvittavan tiedon kurssin esittelysivulta Wellnet verkkokaupasta, kuten hinnan, käyttöajan ja alkamispäivän.

Kurssien maksuja ei palauteta, eikä osittain käytettyjä kursseja tai katsomatonta Wellnet-sisältöä hyvitetä.

Jäsenyys

Wellnet-jäsenyytesi jatkuu, kunnes se peruutetaan. Wellnet-palvelun käyttö edellyttää verkkoyhteyttä. Sinun tulee ilmoittaa meille yksi tai useampi maksutapa. "Maksutavalla" tarkoitetaan nykyistä, voimassa olevaa, hyväksyttyä maksutapaa, joka voidaan päivittää aika ajoin ja joka saattaa sisältää maksun suorittamisen kolmannen osapuolen sinulle tarjoaman tilin kautta. Jos et peruuta jäsenyyttäsi ennen laskutuspäivää, valtuutat Wellnetin veloittamaan seuraavan laskutuskauden jäsenmaksun ilmoittamallasi maksutavalla.

Saatamme tarjota erilaisia jäsenyyssopimuksia. Jotkin jäsenyyssopimukset voivat sisältää poikkeavia ehtoja ja rajoituksia, joista ilmoitetaan rekisteröityessäsi palveluun tai muun saatavilla olevan viestinnän kautta.

Ilmaiset kokeilut

Wellnet-jäsenyytesi saattaa alkaa ilmaisella kokeilulla. Jäsenyyteesi kuuluvan ilmaisen kokeilun kesto määritellään rekisteröitymisen yhteydessä. Ilmaisen kokeilun tarkoitus on tarjota uusille ja tietyille vanhoille jäsenille mahdollisuus kokeilla palvelua.

Wellnet myöntää oikeuden ilmaiseen kokeiluun oman harkintansa mukaan ja voi rajoittaa ilmaisen kokeilun käyttöä tai kestoa väärinkäytön estämiseksi. Pidätämme oikeuden keskeyttää ilmaisen kokeilun ja tilin käytön, jos ilmenee, että et ole oikeutettu ilmaiseen kokeiluun. Oikeus ilmaiseen kokeiluun voidaan määrittää esimerkiksi nykyisen tai vanhan Wellnet-jäsenyyden kanssa käytetyn laitetunnuksen, maksutavan tai tiliin liitetyn sähköpostiosoitteen avulla.

Veloitamme maksutapaasi käyttäen seuraavan laskutusjakson jäsenmaksun ilmaisen kokeilujakson päättyessä, ellet peruuta jäsenyyttäsi ennen tuon kokeilujakson päättymistä.

Laskutus ja peruutus

Wellnet-palvelun jäsenmaksu veloitetaan maksutapaasi käyttäen ilmoitettuna laskutuspäivänä. Laskutusjaksosi pituus riippuu siitä, millaisen tilauksen valitsit rekisteröityessäsi palvelun käyttäjäksi. Maksupäivä saattaa muuttua esimerkiksi, jos valitsemasi maksutavan käyttö epäonnistuu tai maksullinen jäsenyys alkaa kalenteripäivänä, jota ei ole kaikissa kuukausissa. Voit tarkistaa seuraavan maksupäivän Wellnet-verkkosivustolla klikkaamalla oman sivun asetuksia.

Wellnet-palvelua käyttääksesi sinun täytyy ilmoittaa meille yksi tai useampi maksutapa. Valtuutat meidät veloittamaan mitä tahansa tiliisi yhdistettyä maksutapaa siinä tapauksessa, että ensisijaisen maksutapasi veloitus ei onnistu tai se ei ole enää käytettävissä tilausmaksun maksamiseen. Olet edelleen vastuussa suorittamattomista maksuista. Jos maksun veloitus epäonnistuu, koska kortti ei ole voimassa, käytettävissä ei ole riittävästi varoja tai muusta syystä, etkä peruuta tiliä, saatamme keskeyttää palvelun käytön, kunnes voimassa olevan maksutavan veloitus onnistuu. Joidenkin maksutapojen tarjoajat saattavat veloittaa esimerkiksi ulkomaanmaksun käsittelymaksuja tai muita maksutavan käsittelyyn liittyviä maksuja. Paikalliset verot voivat vaihdella käytettävän maksutavan mukaan.

Voit päivittää maksutapatietosi Minun tilini -sivulla. Me saatamme myös päivittää maksutapatietosi maksupalveluntarjoajien toimittamilla tiedoilla. Päivittämisen seurauksena valtuutat meidät jatkamaan kyseessä olevan maksutavan (tai maksutapojen) veloittamista.

Voit peruuttaa Wellnet-jäsenyytesi koska tahansa ja peruutuksen jälkeen voit käyttää Wellnet-palvelua jo maksetun laskutusjakson loppuun asti. Maksuja ei palauteta, eikä osittain käytettyjä jäsenyyskuukausia tai katsomatonta Wellnet-sisältöä hyvitetä. Jos haluat peruuttaa jäsenyytesi, seuraa Minun tilini -sivulla olevia ohjeita. Jos peruutat jäsenyyden, tili sulkeutuu automaattisesti kuluvan laskutusjakson lopussa.

Wellnet saattaa muuttaa tilaussopimuksia ja palvelun hintaa ajoittain. Kaikki hintojasi tai tilaussopimuksiasi koskevat muutokset tulevat voimaan aikaisintaan 30 päivän kuluttua siitä, kun sinulle on ilmoitettu muutoksesta.